Szeretettel köszöntelek a FLAVINÁRIUM közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FLAVINÁRIUM vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FLAVINÁRIUM közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FLAVINÁRIUM vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FLAVINÁRIUM közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FLAVINÁRIUM vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FLAVINÁRIUM közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FLAVINÁRIUM vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát Makai Sándor indította 15 éve
Zöldség, gyümölcs
Gondolta volna, hogy míg nálunk az egy főre eső évi
zöldségfogyasztás 80-90 kg, addig Dél-Európában 200
kg? Az is jelentős különbség, hogy a tengeri népek a
zöldségek nagy részét nyersen, salátákban vagy enyhén
párolva fogyasztják, így azok vitamintartalma megmarad.
Ehhez képest mi, magyarok sokszor agyonfőzve-sütve
jutunk ezekhez az eledelekhez. A déli országokban sokkal
több friss gyümölcsöt fogyasztanak, mint - mondjuk
- befőttet. A friss gyümölcsök élettani értéke szintén lényegesen
magasabb, mint a feldolgozottaké
Hozzászólások eddig: 0
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás